Пет години Порше София Изток

Main October 17, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4705 views | 1 comment

Модерният български дом на Volkswagen Порше София Изток навърши 5 години. При откриването си през 2006 г. комплексът се явява един от най-модерните образци в страната. Сградата, намираща се на „Околвръстен път“ 360 в столицата, се оказва и най-ефективната за марката в търговски аспект. Там са реализирани повече от 50% от продажбите на автомобили VW в България.
През 2009 година сервизните площи на Порше София Изток са допълнително разширени, при което е монтирана свръхмодерна сушилня в отдел лако-бояджийски и каросерийни ремонти. Tова довежда до увеличаване капацитета на обслужване на клиенти, без за се отрази негативно върху времето за изчакване, записване и извършване на фактическите ремонти. Нововъведение също така е и наскоро обособената зона за забавления, предлагаща места за отдих и WI-FI мрежа със свободен достъп. За децата на клиентите пък е създаден специален кът, което е допълнително удобство.
От откриването през 2006 г. до днес в Порше София Изток са продадени над 4000 леки и 1500 лекотоварни автомобила. А от началото на 2011 година марката Volkswagen е на първо място по продажби на автомобили в България.
За изминалите пет години Порше София Изток се налага и като надежден работодател. В самото начало работят не повече от 10 човека в отдел сервиз и 10 в отдел продажби, а в момента общият брой на персонала е близо 80 служителя.

 
Keywords:   volkswagen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 
+0

Positive: 0
Negative: 0


 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...