Поискайте Mitsibishi Lancer и ще го имате

Main November 20, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3089 views | no comments

-Автомобилът идва в пет нива, с три двигателя и на апетитната цена от 28 990 лв с ДДС
-15 заявки за Lancer Evo X

Видео на деветото поколение Mitsubishi Lancer можете да видите тук:AutoPress.tv

Европейската модификация на новото, девето поколение на Mitsubishi Lancer беше представено за първи път в Европа по време на автомобилното изложение във Франкфурт, което се проведе през септември. Моделът вече се предлага и на родни пазар, и както изглежда този път подготовката за него е изключително сериозна.

България е една от седемте Приоритетни държави" (Priority countries) в Европа, които буквално получават това, което искат. Това заяви Орлин Младенов- управител на Балкан Стар Мотърс, официален вносител на Mitsubishi в страната ни. Макар че звучи малко сложно, тази привилегия предлага изключително удобство на потребителите. Благодарение на нея, вносителят на марката разполага с 50 автомобила на склад и е в очакване на доставката на заявени 325 коли. Реално Балкан Стар Мотърс разполага с пълен набор модификации на новия Lancer и при крайно решение" от ваша страна, трябва да сте сигурен, че в момента, в който решите можете да ги посетите и още същия ден да си тръгнете с желания от вас автомобил.

Новият Lancer на Mitsubishi е разработен в Европа, от японци и се произвежда в Япония. Предвижданията на компанията за континенталните продажби са свързани с цифра между 45 000 и 60 000 годишно. Доста по- скромни, но само на фона на европейския пазар, са очакванията на Балкан Стар Мотърс. Техните виждания са за реализацията на около 500 представителя на модела през следващата година. Като се има предвид, че само за няколкото седмици от началото на ноември са успели да продадат 23 нови Lancer- а и да приемат капарото за още 25, прогнозите може би ще се окажат скромни.

Новото Mitsubishi Lancer се предлага в пет нива на изпълнение и за момента с два двигателя (трети ще бъде добавен през февруари следващата година). Базовият двигател в гамата е 1.5 литров бензинов с максмална мощност от 109 конски сили. В зависимост от нивото на оборудване, цената на тази модификация варира от 28 990 до 32 990 лева с ДДС. Значително по- вълнуваща е двулитровата дизелова версия с нейните 140 конски сили. Тук ценита започват от 37 990 и достигат до 49 990 лева. Третото предложение, което ще дойде през февруари, ще бъде 1.8 литров бензинов мотор със 143 конски сили. Очакваните цени са между 34 990 и 46 990 лв с ДДС.

Онези от потребителите, които искат да седнат зад волана на нещо още по- спортно и динамично, ще трябва да поизчакат до средата на следващата година, когато на родния пазар ще се появи и суперспортната версия Lancer Evo X. Най- нетърпеливите вече са се изказали и от Балкан Стар Мотърс съобщиха, че вече има около 15 заявки именно за тази бойна" версия на новия Lancer. През септември 2008 година, на българския пазар ще се появят още две версии на модела- Rally Art и Sportback, като първата от тях ще заеме позиция между топ изпълнението в стандартната гама на модела и Lancer Evo X.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...