Показаха купето Infiniti G37

Main March 23, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1254 views | no comments

Nissan публикува официални изображения на новото купе Infiniti G37 2008, световният дебют на който ще видим през следващия месец на автосалона в Ню-Йорк. Новият модел заменя популярния сега G35. Колата за пръв път ще бъде оборудвана с новия двигател V6 VQ37VHRVVEL с променливо газоразпределение. Ходовият обем на двигателя е 3,7 литра, което се подсказва от името на колата, максималната му мощност достига 330 к.с., а мексималният въртящ момент е 336 Нм.
Инженерите на марката са преразгледали и доработили шасито на колата, като са осигурили и възможност за монтиране на куатрозадвижване.Купето е снабдено с навигационна система с функция за отразяване на реалния трафик по маршрута на колата, музикална система Music Box, монитор за камерата за гледане назад и аудиосистема Bose с 11 колонки.

 
Keywords:   bose, infiniti g37, music box, nissan
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...