Показаха A-Class Concept първо в Шанхай, а после и в Ню Йорк

Main April 20, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2360 views | no comments

Контролирана от радар система, която предпазва от удар, влиза в стандартното обзавеждане на новите A- и B-Class, стана ясно на пресконференцията на Mercedes-Benz на автомобилния салон в Шанхай. Прототипът Concept A-CLASS бе представен официално пред широката публика наред с новия фирмен слоган „Пулсът на новото поколение“.
Идеята бе предадена и с рап-парчето Benz, вдъхновено от легендарното „Oh Lord, won’t you buy me…“ на Дженис Джоплин и пресъздадено от композиторката и изпълнителка Естел, продуцента Дейвид Банър и певеца Daley.
Удължен преден капак, нисък силует и спортно излъчване внушава новия компактен модел на немската марка. Бордовото табло на автомобила е достойно за самолет или космически кораб. Предните колела са задвижвани от нов 4-цилиндров бензинов мотор с турбокомпресор и директно впръскване. 2,0-литровата версия на BlueEFFICIENCY двигателя е с максимална мощност 210 к.с. Той е куплиран с нова трансмисия с двоен съединител.
Продуктовата версия на новия A-Class ще дебютира на европейския пазар от следващата година, а в САЩ ще се появи през 2013 г.
Непосредствено след премиерата на автомобила в Шанхай, той направи своя дебют и във фирмения шоурум на марката в „Манхатън“, Ню Йорк.



Видео

 
Keywords:   mercedes benz
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...