Показват новата Renault Laguna след месец

Main May 8, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1100 views | no comments

Малко повече от месец остава до официалния дебют на третото поколение на бестселъра Renault Laguna на автомобилостроителя Renault.

Първото поколение - тогава петврат седан, излезе на пазара през 1993 година, второто поколение на модела се появи през 2000-а година. Вчера французите повдигнаха леко завесата над третото поколение, като пуснаха няколко отделни детайла на автомобила, чието развитие в недрата на компанията беше кодирано като проект X91.

Laguna 3 ще бъде напълно нов автомобил с много високо ниво на качеството, според източници от компанията. Колата ще е и по-голяма от предишната - пораснала е на дължина със 100 мм и е разработена върху общата платформа с новия Nissan Primera.
Под капака на колата ще намерят място няколко бензинови и дизелови двигатели с мощности в дипазона 115 - 245 к.с. Топ-вариантът ще има V-образен, 6-цилиндров двигател от Nissan с ходов обем 3.5 л, който вече се използва при моделите Espace и Velsatis.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...