Показват новия Ford Flex на салона в Лос Анджелис

Main November 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7055 views | no comments

Обновeният Flex ще бъде показан следващата седмица на автомобилния салон в Лос Анджелис. Изборът на мястото не е случайно: именно на източното крайбрежие седемместният модел, нещо средно между миниван и кросоувър, традиционно се ползва с огромна популярност. Марк Филдс, президент на Ford America, сподели, че голямата част от почитателите на Flex ценят не качествата му като всъдеход, а неговото пространство. Собствениците на Flex се отличават с вярността си към модела и много рядко са склонни да го сменят с друг, както примерно притежателите на всички други модели на Ford.
Линиите на кароселията на обновения Flex са станали по-плавни. Салонът също е претърпял очакваните козметични промени, чиято главна цел е максимален комфорт за шофьора и пътниците.
В базовото оборудване на Flex 2013 е предвиден 3,5-литров двигател V6 с мощност 265 к.с. Както и в предишната версия, Ford предлага възможност този агрегат да бъде заменен с по-екологичния EcoBoost V6 със същия работен обем.
В стандартното оборудване влизат още круиз-контрол, система за предупреждение от удар, система за наблюдение на мъртвите зони, надувни колани за безопасност и система MyFord Touch от ново поколение.

 
Keywords:   ford
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...