Последният Veyron ще генерира 1500 к.с.

Main July 1, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7240 views | no comments

Bugatti планира производство на ново издание Veyron в началото на следващата година. Според информацията това ще е последният представител на този модел преди появата на неговия последовател. Моделът ще предлага изключителни динамични характеристики – мощност от 1500 к.с., нови енергоспестяващи технологии, както и конструкция от специални въглеродни нишки, която ще намали теглото с около 200 кг в сравнение със сегашната топ версия Veyron Super Sport.
Според инженерите на компанията сегашният W16 двигател с 4 турбокомпресора е способен да генерира мощност от 1500 к.с. чрез увеличение на капацитета му. Този вариант обаче няма да се използва. За целта новото Bugatti Veyron ще използва електрическа система, която ще дава необходимия тласък на агрегата. Максималната скорост на последния Veyron ще достига 450 км/ч, но за целта трябва да се разработи и вкара в употреба нова технология за гуми, които да издържат на екстремната скорост.
Очакванията са новият Veyron да се предлага на цена от около 7,7 млн. долара.

 
Keywords:   Bugatti, bugatti veyron, w16
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...