Представят новия Mercedes-Benz Atego на Пловдивския панаир

Main March 20, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7935 views | no comments

С лансирането на новия Atego, Mercedes-Benz вече разполага с пълна гама товарни автомобили, отговарящи на стандарта Евро 6. Моделът се предлага в множество модификации, което го прави подходящ за изключително широк кръг от приложения. Новият Atego ще бъде представен на българския пазар по време на Пловдивски панаир през септември 2013.
Atego идва с нов външен вид, който подчертава родството му с останалите модели на марката, нови двигатели (4-цилиндров двигател OM 934 с обем 5,1 л), нов задвижващ тракт, ново шаси и нов интериор на кабината.
Товарният автомобил заема челно място в лекия дистрибуторски транспорт и строителството. Моделът се отличава с високо качество, надеждност и дълготрайна конструкция. Предимства са още по-удобното надстрояване и нарасналата екологична съвместимост. Новите 4 и 6-цилиндрови двигатели още сега отговарят на стандарта за вредни емисии Евро 6, който влиза в сила през 2014 г. Предлаганата като опция автоматична трансмисия PowerShift 3, изключително сигурното поведение на пътя и опционалните алуминиеви джанти още веднъж отличават Atego сред конкуренцията.
Промените в интериора отново повишават на стойността на товарния автомобил. Ергономичното работно място на водача се доставя в три различни варианта на кокпита, като опция се предлага кожен волан и въртяща се комфортна седалка.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...