Представят следващия Kia Forte/Cerato в Лос Анджелис през ноември

Main July 31, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8530 views | no comments

Появиха се първите изображения на следващото поколение на Kia Cerato, предлагано в Южна Корея като K3, а в САЩ - като Forte.
Седанът ще дебютира на официално на изложението в Лос Анджелис през ноември. Новият модел е по-дълъг, по-широк и по-нисък от предшественика си.
Седанът ще е със задно многолостово окачване вместо досегашната торсионна греда. В гамата на двигателите ще влизат бензинови силови агрегати с директно впръскване на гориво. Те ще се куплират с предавателни кутии с двойни съединители.
Видимо ще порасне пространството вътре в автомобила.
Актуалният Cerato е с 1,6-, 2,0- и 2,4-литрови мотори, като последният се предлага само на американския пазар. Мощността им варира от 126 до 173 к.с.
Продажбите на новото поколение на модела ще започнат от октомври в Южна Корея. В шоурумовете на марката от останалите части на света Cerato ще се появи от началото на 2013 г. По-късно производителите ще предложат и версии хечбек с пет врати и купе.

 
Keywords:   kia
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...