Провокативна реклама на GLA

Main January 8, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 4490 views | no comments

Сюрреалистична младежка рекламна кампания представя новия Mercedes-Benz GLA по улиците на Ню Йорк с участието на Джорджия Мей Джагър.
Отново е онова магично време на нощта. Или по-скоро на утрото. Джорджия Мей Джагъртанцува изкусително в светлината на прожекторите, нейните сребърни обувки на токчета отразяват блясъка на новия Mercedes-Benz GLA. Джорджия, Елиза и Винсент ни канят в своя свят. Фаровете проблясват с обещанието за още предстоящо вълнение. Новият GLA е перфектният автомобил за техните приключения.
Със своя лъскав външен вид и с луксозния си интериор новият Mercedes-Benz GLA може даизглежда като стилен компактен SUV, но той е много повече – автомобил, който надхвърляочакванията. По-близкият поглед разкрива младежкия му дух и дивата му страна.
Дейвид Карет, креативната сила зад новия филм и ключова визия на Mercedes-Benz,разказва завладяваща, чувствена история, изтъкана от любопитни фабули и безкрайнивъзможности. Непрестанно сме подтиквани да очакваме неочакваното. Гигантска плюшенапанда на предната седалка на автомобила – защо не?
Международно признатият моден режисьор Николета Санторо перфектно допълвамладежкото усещане на GLA с модния си избор: весела, закачлива мини рокля с палмови принтове и прозрачен прав тренч с колан. В стила на една нощ в града.
Иновативната кампания на Карет е интригуващо заснета през призмата на отвлечената естетика на Серж Леблон. Замъглените кадри на красивото трио, танцуващо и смеещо сесред неоновите светлосенки на Чайнатаун, създават почти мистично усещане у зрителя.Новият GLA плавно се плъзга в кадър. Видео

 
Keywords:   Mercedes-Benz
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...