Продава се Gulf McLaren F1 GTR, отново

Main January 19, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1948 views | no comments

Обявените за продажба суперколи винаги са привличали вниманието на много автомобилни фенове и колекционери. За много от нас достатъчно е да притежаваме само една от тях, но това винаги се оказва някой лош сън. Нещата не са по-различни за още по-ексклузивните автомобили като Lamborghini Sesto Elemento или McLaren F1 с шаси номер 01. Мечта на мнозина са и лимитираните версии, като тази тук на Gulf McLaren F1 GTR Long Тail.
Първият състезателен McLaren GTR датира от 1995 г. и само 28 броя са произведени от модификацията. Gulf Edition е последният от серията и в момента се продава в Япония. Тези, които си спомнят, същият състезател се продаваше през 2009 г. пак в Страната на изгряващото слънце. Явно след две години притежание собственикът й е решил да се раздели с класиката.
Интересно е, че след като колата слиза от състезателната сцена е напълно възстановена от McLaren Automotive. С други думи екстериорът, интериорът и двигателят са като нови. Посочената цена е 3 милиона евро.
Още подробности може да намерите на сайта www.jameslist.com, където е пусната обявата.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...