Пролетно освежаване от Renault

Main March 25, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1940 views | no comments

Renault съобщи, че компактните модели Twingo и Modus ще предложат на потребителите още по-богато оборудване, както и две нови специални серии. При мъника, новите версии Yahoo! и Night&Day заместват познатите Expression и Rip Curl "изпълнения, докато при многофункционалното предложение Modus и Grand Modus, те наследяват нивата Expression и Dynamique.

Новото предложение Yahoo!, което както подсказва самото му име, е разработено съвместно с известната интернет търсачката. Модификацията е насочена към младите потребители, за които е от изключително значение да бъдат свързани с глобалната мрежа по всяко време. В оборудването на новата версия са включени CD аудиосистема с възможност за възпроизвеждане на MP3 файлове, Bluetooth® и Plug&Music интерфейс, и други. Силен акцент в екипировката на нивото Yahoo е 3G модулът, който гарантира достъп до Интернет и обмен на данни в продължение на месец или 200 мегабайта.

Night&Day е насочен към онези от клиентите, които търсят допълно стил в своето ежедневие и нямат нищо против да го получат от автомобила си. Нивото на изпълнение идва с допълнително тонирани задни стъкла, метални апликации в интериора, частичен кожен салон, CD аудиосистема с възможност за възпроизвеждане на MP3 файлове и други.

Други интересни новости в гамата на Twingo 2011 са Modularity Pack, в който са включени независими една от друга задни седалки, регулируема във височина седалка на водача и регулируеми подглавници на предните седалки.

При Modus/Grand Modus допълненията за 2011-та година са свързани с добавянето на City Pack (паркинг сензори, електрическо регулиране и прибиране на външните огледала) при нивото Exception, климатична инсталация при всички нива на оборудване и други.

При Twingo 2011, цените варират от 8190 евро (Twingo Access 1.2 16V 75 eco²) до 18 050 евро (Twingo Gordini R.S.). При Modus/Grand Modus цените стартират от 9990 (Modus.com 1.2 16V 75 eco²) и достигат до 19 800 евро (Grand Modus Exception dCi 90 eco²).

 
Keywords:   amp music, expression, renault, yahoo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...