Първият Aventador SV с 900 к.с.

Main November 7, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9120 views | no comments

От Lamborghini бяха обещали да представят Aventador Super Veloce на тазгодишното изложение във Франкфурт – това обаче не се случи и до момента титанът с 800 конски сили не е дебютирал. И докато в Болоня се моткат, германската тунинг компания DMC запретва ръкави. Естествено външният кит не получава наименованието Super Veloce, а е наречен Molto Veloсe. Освен това Aventador не е нещо ново за DMC – малко след дебюта на наследника на Murcielago новият модел беше преработен от германските тунери. Разпространените наскоро фотографии представят по-агресивната визия на Lambo-то, постигната с голяма черно-оранжева предна престилка, нови прагове и впечатляваща задна част с огромно антикрило. По данни на DMC всички компоненти, които превръщат от LP700-4 в SV, са направени от суперлекия карбон. Тунинг компанията ще продава специалната версия само на клиенти, които поръчвали друг тунинг кит за Aventador. По отношение на тунинга на двигателя DMC обещава 900 к.с.

Фирмата Print Tech със седалище в Мюнхен също се включва в подобренията по суперавтомобила. Специалистите по облепване дават на машината със 700 к.с. специално фолио Centurion с ефект на хромирано покритие. Стойността на материала, поставен върху оригиналната боя и променящ цвета на колата, е около 20 000 лева. Модифицираният от Print Tech Aventador разполага с ауспухова система Capristo, тонирани стъкла и джанти в черен цвят.

 
Keywords:   lamborghini
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...