Първи официални снимки на новото Vivaro

Main March 19, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8765 views | no comments

Дойде време и Vivaro да бъде освежен. Първото поколение на „транспортьора“ беше представено през 2001 г., а актуалният модел кръстосва пътищата още от 2006 г. През пролетта на тази година съгласно информацията от Opel ще се появи следващата генерация с „нов дизайн, нови двигатели и нови технологии“. Vivaro получава голяма радиаторна решетка с пет лайстни, изразителни предни светлини и типичните за модела прозорци със скосена долна линия. Фаровете са черни отвътре и с хром отвън, по желание клиентите могат да поръчат дневни LED-светлини с характерната за марката крилата форма.

Ясно е, че от буса не може да бъде направено купе – така че оформлението на всичко зад радиаторната решетка е подчинено на товарния обем, нищо че Opel ни обещава технологии и оборудване от леките автомобили. При старта на продажбите Vivaro ще бъде предлаган с две дължини на каросерията като товарен, пътнически, товарен с двойна кабина и като „голо“ шаси-кабина. Товарната версия ще бъде достъпна в две височини на покрива. И при двете дължини са добавени по 216 мм – и така каросерията се простира съответно до 5 и 5,40 метра.

В началото бусът ще бъде предлаган с два дизелови двигателя: 1,6-литровия CDTI с 90/115 к.с., както и с новия 1,6 BiTurbo CDTI с два турбокомпресора с два последователно свързани отделни интеркулера и 120/140 к.с. По данни на производителя разходът е намален средно с 0,5 л на 100 км. Повече информация Opel обещава да даде скоро.

Заради дизайна на задницата трудно ще разберете, че Vivaro е удължен.

Агенция Speed-Press

 
Keywords:   opel
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...