Първи официални снимки на BMW i8

Main September 3, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7110 views | no comments

Появиха се първите официални снимки на производственото BMW i8, което ще направи публичния си дебют на 10 септември на международното изложение във Франкфурт.
Моделът наподобява концепцията, показана преди 2 години. Единствената разлика на пръв поглед са променените врати, които няма да са прозрачни и по всичко личи, че ще са тип „чайка”.
Отвътре интериорът не се различава радикално от този в стандартните модели на BMW. Все пак се забелязват дигитален информационен клъстер и светещо лого на волана.
BMW вече разкри, че моделът ще разчита на 3-цилиндров 1,5-литров бензинов агрегат с TwinPower Turbo система, генериращ 231 к.с. и 320 Нм, задвижващ задната ос. Електромотор с мощност 131 к.с. и 250 Нм ще задвижва предните колела. Така хибридната система на i8 ще генерира обща мощност от 362 к.с. и 570 Нм.
Теглото на модела ще е под 1490 кг, което означава, че BMW i8 ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,5 сек и ще развива максимална скорост от 250 км/ч. Комбинираната консумация на гориво ще е само 2,5 л/ 100 км с вредни емисии CO2 от 59 г/км. На електричество моделът ще развива до 120 км/ч и ще може да измине 35 км.

 
Keywords:   bmw
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...