Първи “полуофициален” поглед върху новото Volvo V70

Main February 2, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1528 views | no comments

Видео на новото Volvo V70 можете да видите тук:Автопрес.ТВ

(Обновено)
Днес Volvo разпространи първата официална информация, снимки и видео на новото поколение на семейната мечта V70. Автомобилът ще се предлага с богат набор бензинови и дизелови двигатели. В гамата ще бъде включена и биоетанолова FlexiFuel модификация.

Световната премиера на новото Volvo V70 ще се състои на автомобилното изложение в Женева, а продажбите ще стартират през втората половина на тази година.
******

Вчера беше нарушено поредното прес- ембарго, в резултат на което вече имаме първите "полуофициални снимки на новото Volvo V70. Световната премиера на автомобила ще се състои по време на тазгодишното изложение в Женева през март.

За момента е известно, макар и не от официалния източник, че новото V70 ще се предлага с избор между минимум четири двигателя. Един от най- търсените по всяка вероятност ще бъде 2.4 литровият четирицилиндров дизел с максимална мощност 143 конски сили. Петцилиндров дизелов агрегат ще гарантира 185 конски сили, 2.5 литровото турбо предложение ще предложи 285 конски сили.

Върхов за двигателната гама на новото Volvo V70 ще бъде 3.2 литровият, V-образен, шестцилиндров мотор с неговите 285 конски сили. По всяка вероятност в "набора задвижващи агрегати ще бъде включени и V-образен, осемцилиндров агрегат.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...