Първи скици на новия Viano

Main August 5, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4670 views | no comments

През пролетта на 2014 г. Mercedes-Benz ще представи новото поколение на минивана Viano. Вече в интернет пространството се появиха някои предположения относно външния облик на модела. Както показват скиците, дизайнът ще следва новия корпоративен стил. Автомобилът ще се обзаведе с нови фарове, различна радиаторна решетка и предна броня.
Доста подобрения са направени в интериора. Подобрено е качеството на изработката, на материалите и на електронните прибори.
Под капака ще монтират 4-цилиндров дизелов двигател OM651 в три версии на мощността, но все още няма конкретни технически подробности. Бензиновите засега се очертават без промяна - 3,5-литров V-образен 6-цилиндров с мощност 258 к.с. Двигателите ще бъдат куплирани със 7-степенна роботизирана трансмисия G-TRONIC PLUS.
Цените все още не са обявени, но е логично новото поколение да бъде по-скъпо от актуалното.

 
Keywords:   g tronic, mercedes benz, Viano
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...