Пътниците от втория ред са още по- VIP в новия S-Клас

Main March 26, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6990 views | 1 comment

Mercedes-Benz публикува първите официални снимки на луксозния интериор на новия S-Клас. За първи път в историята на модела разработването е било фокусирано върху версията с дълга база Saloon, като основният модел произлиза именно от нея. Този вариант е изключително търсен на пазарите в Азия. При всички положения от особена важност е пътниците на втория ред да се чувстват също толкова първокласно колкото и тези отпред.
Допълнителна възможност за индивидуализация предвижда и пакетът First Class Rear, който включва бизнес централна конзола с телефон, сгъваема масичка, допълнителни ниши за вещи и др.
Материите естествено са висококачествена ръчно обшита кожа, дърво, алуминий, всичките от най-високо качество, както се и очаква от такъв модел.
Радикално е променен централният дисплей, който заменя традиционния инструментален панел и комбинира повечето функции по един интелигентен начин. От една страна, той се простира пред шофьора. Реално той се състои от два цветни дисплея с висока резолюция и формат 8:3 с 12,3-инчов диагонал. Левият изпълнява функциите на предишния инструментален панел, като осигурява цялата необходима за шофьора информация. От десния се контролират информационно-развлекателната система, отоплението на седалките и др.
Седалките вече включват и не просто функция за масаж, а цели шест вида от него, единият от които - с енергизиращ ефект. Производителите са предвидили възможност за избор между пет различни варианта за задните седалки, включително и Executive с регулируеми до 43,5 градуса облегалки.
Подобрена е безопасността на втория ред – електромотор автоматично повишава и понижава позицията на закопчалката на коланите, които в случая са надуваеми, за да намалят риска от нараняване на пътниците в областта на ребрата при челен удар, като това е част от стандартното обзавеждане. Mercedes-Benz са успели да проектират достатъчно удобни люлеещи се седалки, които осигуряват по-високо ниво на безопасност.

 
Keywords:   mercedes benz
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 
Autohop Bg, (over 11 years ago)
маникален интериор... купувам го на следваща заплата :)
+1

Positive: 1
Negative: 0


 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...