Разсекретиха предсрочно седана Lexus GS

Main August 17, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 10080 views | no comments

Световната премиера на изцяло новия седан от бизнес сегмента Lexus GS ще се състои утре - 18 август, по време на калифорнийското шоу Кoнкурс за елегантност в Пебъл Бийч. Неофициалните снимки изтекоха в мрежата благодарение на китайски автомобилни папараци. Както се вижда от обозначението на багажника на новия модел, на снимките е представена версията GS с двойно задвижване, оборудван с 3,5-литров бензинов V6 агрегат и шестстепенна автоматична предавателна кутия.

Отвън Lexus GS, без всякакво съмнение, е наследил концептуалния LF-Gh, дебютирал тази пролет в Ню Йорк, но серийната версия е значително по-сдържана и няма хибридна система за задвижване. Впрочем, пълното оборудване, цените и информация за началото на продажбите ще станат известни в следващите денонощия.

 
Keywords:   lexus, lexus gs
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...