Рейтинг на автосервизите у нас, сливенските - отличници

Main August 1, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8155 views | no comments

УНИКА е първата застрахователна компания в България, която вследствие на задълбочено проучване класира сервизите, с които работи. Класацията й включва около 120 доверени сервиза в цялата страна.
Kласацията е достъпна на обновения корпоративен сайт www.uniqa.bg.
Подреждането на най-добрите сервизи е факт след извършено оценяване от експертите на застрахователното дружество по множество показатели, обединени в три категории: материална база, условия по договор и показатели на база резултати (извършени ремонти и т.н.). Класирането е направено чрез символа „Q". Оценените в класацията с „QQQQ" и „QQQ" гарантират първокласна материална база и максимално добро представяне на съответния сервиз по всички критерии в проучването на застрахователя.
УНИКА АД ще обновява класацията на всеки три месеца. Предстои да се добави и нова категория - оценка на клиента.
В актуалното издание на класацията отличен резултат са постигнали сливенските сервизи „Автотравматология ЕООД" и „Ауто ДГ" ООД, от софийските максимална оценка имат
„Викингс ООД" в кв. „Бенковски", „Корект 2002" ООД, „Лоялти Супермотор Спорт" ООД,
„Аутомол" ЕООД, „Ауто Груп 5" ООД, „Автосервиз Изток" АД, както и старозагорският „Петров Сервиз" ЕООД и ямболският „Автоцентър Радост".

 
Keywords:   qqq, qqqq, uniqa
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...