Реновиранoто ателие Renault на „Шан-з-Елизе“ пак отвори врати

Main July 5, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5255 views | no comments

Така нареченото „ателие“ на Renault на „Шан-з-Елизе“ отвори врати след шестмесечен ремонт. Емблематичната парижка икона на марката се намира на номер 53 на известното авеню и е най-представителният й шоурум, с който Renault с право се гордее. Освен с красиви автомобили, той ще привлича клиенти с кафене и луксозен гурме ресторант на партера.
Присъствието на френската автомобилна марка се усеща навсякъде в ателието. Като цяло архитектурата му е останала непроменена и е запазила многото пространство за експозиция на модели. Озвучаването на помещенията е издигнато на много високо ниво, а навсякъде са монтирани LED екрани.
От 2 юли на преден план в шоурума е изведена истинска експозиция на тема електромобили. Посетителите ще могат да видят ZOE Preview, Twizy, Fluence Z.E. и Kangoo Z.E.
Малки и големи ще могат да се възползват и от брандираните от марката продукти от бутика на Renault.
Черешката на тортата са прекрасните сладкиши, сътворени от Арно Ларе, най-добрият във Франция майстор сладкар и шоколадиер, които могат да бъдат поръчани в кафенето или ресторанта на Renault.

 
Keywords:   fluence, kangoo, renault, zoe
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...