Роберто Кавали разкраси Paceman

Main May 9, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7260 views | no comments

За 13-а поредна година MINI дарява един от моделите в помощ на болните от СПИН по време на благотворителния Виенски бал. Тази година благотворителността идва под формата на специален Paceman. Това е най-младият и седми модел в семейството на MINI. Както обикновено автомобилът не е обикновен, а носи творческия почерк на знаменития дизайнер Роберто Кавали. Този автомобил, подготвен специално за събитието, известно като Life Ball, ще бъде продаден на аукцион и очакваната за него сума е над половин милион евро.
Paceman, който е първият SAC (Sports Activity Coupe), и без това се промотира като модел, чийто дизайн „хапе“ и определено се харесва на индивидуалистите. Характерният за Cavalli стил брилянтно приляга на модела. Интересен е и цветът му, който варира от черно до кафяво според ъгъла на светлината. Италианският дизайнер е акцентирал и върху динамичната линия на купето с характерни детайли, а логото му краси покрива. Интериорът също носи почерка на стилиста.
Засега ви показваме скиците на модела, който ще бъде напълно готов за официалното си представяне на 24 май по време на откриването на новия магазин на Cavalli във Виена. На следващия ден започва голямото наддаване с благотворителна кауза.
Досега в аукциона на Life Ball са участвали различни модели на MINI, преобразени от знаменити дизайнери и модни марки като Francisco Costa of Calvin Klein Collection, Agent Provocateur, Diesel, Versace, Ferrе и др.

 
Keywords:   life ball, Mini, sac, sports activity
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...