Рок и моторен рев огласят Търново през уикенда

Main August 19, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1681 views | no comments

Хълмът Света Гора във Велико Търново отново ще се превърне в място, където с пълно гърло можеш да извикаш - Respect freedom! Поводът е четвъртият Балкански мото-рок фест, който ще се проведе от 19 до 22 август. Домакините от мото клубовете BAD COMPANY и БОЛЯРИ и тази година са се постарали случващото се на хълма да бъде атрактивно и впечатляващо.
Няма да изневерят и на традицията Рок на скорост! Както и друг път, ще има изненада за първите отзовали се мотористи. Всеки, който иска да се включи, е добре дошъл. За най-лютите фенове купонът започва още в четвъртък, но здравата жега ще разгори Милена Славова от пътуващата сцена, ескортирана от моторджии. Платформата ще потегли от площада пред храм-паметника „Свети Александър Невски" на 20 август точно в 12,00 ч и ще озвучи пътя от София до хълма Света Гора.
Рок в изобилие ще се лее и вечерта с група „Фобос", която ще предаде щафетата на англичаните от HELLRAZOR!
21 август ще бъде денят на високия адреналин. Ще се насладите на атрактивно каране на мотоциклети, скоростна отсечка, теглене с тях, а рокът ще бъде подсигурен от група Hangover и „Ани Ло бенд". Преди да стане ясен новият щастливец, грабнал голямата награда - мотор HARLEY DAVISDSON, на сцената на четвъртия Балкански мото-рок фест ще забият Hells Bells, AC/DC трибют банда от Англия.
Аген

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...