Световна премиера на новия Mercedes-Benz C-Class

Main January 19, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1130 views | no comments

Вчера вечерта в Щутгарт се състоя световната премиера на новото поколение на Mercedes-Benz C-Class. "С новия C-class, ние за пореден път повдигаме летвата в този важен пазарен сегмент..., заяви по време на представянето Дитер Цетче, изпълнителен директор на DaimlerChrysler AG и шеф на Mercedes Car Group. "С уникалния си баланс на характеристики на поведение, четвъртото поколение C-class олицетворява нова култура в компактния премиум автомобилен сегмент. По този начин предлагаме на нашите клиенти най- гъвкавия и величествен C-class на всички времена- и за първи път, той е с две лица, добави г-н Цетче.

Двете лица на новия Mercedes-Benz C-Class се отличават едно от друго по разположението на емблемата на марката. При модификациите Elegance и Classic, звездата е монтирана на предния капак, а при по- луксозните версии на модела, тя е значително по- голяма и интегрирана в лицевата решетка.

С дължината си от 4 581 мм, новото поколение на Mercedes-Benz C-Class е с 55 мм по- дълго от своя предшественик. Ширината на автомобила е увеличена с 42 мм до 1 770 мм, а междуосието е нарастнало с 45 мм до 2 760 мм.

Бъдещите собственици на новия Mercedes-Benz C-Class ще имат избор между няколко четири- и шестцилиндрови бензинови и дизелови двигателя. С появат си на пазара през пролетта, автомобилът ще бъде наличен в три бензинови версии- C 200, C 280 и C 350, както и в една дизелова- C 220 CDI. По късно през годината в модификационната гама на модела ще бъдат добавени дизеловата C 320 CDI V6, както и още два четирицилиндрови варианта- C 180 и C 200 CDI.

 
 

Images Gallery


 

Lexus IS-F 2008
January 21, 2007
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...