Сгащиха Quattroporte по комуфлаж

Main June 11, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4755 views | no comments

Само за няколко години гамата на Maserati ще се обогати с два нови модела – спортен седан, сходен по размер с BMW 5 Серия 5 и с луксозния SUV, предизвестен от концепцията Kubang.
Очакваме новия Quattroporte да дебютира на време през 2014 г., защото папараци хванаха модела, маскиран по време на предпроизводствените тестове.
От снимнките се вижда, че по-голямо усилие е направено да се скрие формата на прототипа, така че не бива да се притесняваме за странната форма на задната част в стил Panamera. Доловима е известна прилика и с Jaguar XJ.
Очаква се основен и официален доставчик на двигателите за колата да бъде Ferrari, като засега предположенията варират между V6, както и смален V8. Решението на Ferrari да произвежда повече силови агрегати и за други компании дори те да не принадлежат към Fiat Group, е част от цялостната стратегия за разрастване на бизнеса. Планът е бил съгласуван и със Серджо Маркионе, шеф на компанията майка.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...