Седми пореден месец на ръст в продажбите за Cadillac

Main September 2, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1457 views | no comments

Cadillac съобщи, че през изминалия месец продажбите на марката на територията на Съединените Американски Щати са се увеличили с 83% в сравнение със същия месец на 2009 година и са достигнали ниво то 12 689 автомобила. Това е седмият пореден месец на увеличение в продажбите на компанията.

Новите регистрации на Cadillac за първите осем месеца на тази година са се подобрили с около 50% в сравнение със същия период на миналата година. Пазарният дял на марката се е подобрил с 2% до края на юли, което я прави най-бързо развиващата се луксозна на територията на Страната на неограничените възможности.

"Cadillac разполага с впечатляваща продуктова гама, която продължава да привлича стари и нови клиенти, търсещи луксозни автомобили, коментира Кърт Макнийл, вицепрезидент на подразделението Продажби и Обслужване на Cadillac. "Независимо от това дали някой търси луксозен седан, купе, кросовър или SUV, Cadillac разполага с продуктово предложение, което заслужава внимание.

Кросовърът SRX продължава с трицифрените си увеличения в продажбите, като общите са се подобрили с 209%. CTS отчита 61% ръст в търсенето си през август и 13% от началото на годината. Новите регистрации на луксозния SUV Escalade пък са се подобрили с 15% през изминалия месец.

В средата на август, в САЩ започна предлагането на CTS Coupe, за суперспортната версия CTS-V Coupe на която от Wall Street Journal излизат с гръмкото "CTS-V Coupe прави германските си конкуренти да изгреждат, като таксита.

 
Keywords:   cadillac
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...