Следващата Годзила идва до 2016 г.

Main October 15, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10665 views | no comments

Ето така ще изглежда следващият Nissan GT-R. Компютърно генерираните снимки са дело на дизайнери от TopSpeed. Новото виртуално купе съчетава елементи от миналото и бъдещето на GT-R. Въпреки че крайният резултат е доста спекулативен, трябва да признаем, че моделът изглежда стилно, съчетавайки светлини тип бумеранг и отличителна радиаторна решетка. Забелязва се също така, че конструкцията на купето е еволюирала с всичките не без помощта на страничните прагове, вентилираните брони, скъсения покрив в задната част и типичния за „Годзила” заден спойлер.
Засега няма достатъчно информация за следващото поколение Nissan GT-R, но според предишен доклад моделът ще дебютира в края на 2015 или началото на 2016 г. Според слухове той ще предлага технология за деактивиране на цилиндрите, старт/стоп система и хибридна система, разработена от отбора във Формула 1 – Williams.

 
Keywords:   nissan
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...