Снимаха Clio 4 по маскировка в Италия

Main June 7, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5015 views | no comments

Clio 4 вече бе засечен по „камуфлаж“ от фотографи по време на подготвителни тестове на автомобила по-малко от месец преди официалната си премиера на 4 юли. Лансирането на модела е насрочена за изложението в Париж, което започва на 29 септември и продължава до 14 октомври.
Шпионските снимки идват от Италия и тук можем ясно да видим страничните огледала, които са с допълнителни мигачи, прозорците обещават отлична видимост.
Предните фарове са леко увеличени, а дневните LED светлини заемат достойно място около емблемата на Renault. За жалост снимката не демонстрира как изглеждат стоповете, така че ни остава само показаното от официалния тизър, пуснат преди време от компанията.
По предварителна информация моделът ще дебютира с широка гама от двигатели, сред които базов ще бъде 3-цилиндров бензинов турбомотор с работен обем от 0,9 л и мощност 90 к.с. В гамата ще присъства и 1,5-литров дизелов силов агрегат с две версии на мощността – 75 к.с. и 90 к.с.
Освен това в гамата ще влязат бензинови 4-цилиндрови двигатели с макс. мощност 105 и 190 к.с.
В най-бързата версия атмосферният мотор ще бъде заменен с турбодвигател с 1,6-литров работен обем. Не е изключено да се появят модификации с роботизирана предавателна кутия с два съединителя.
Компанията се надява да продава средно 350 000 бройки годишно, като цените ще започват от 12 000 евро.

 
Keywords:   renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...