Специален Зелен брой на Motor Show

Main April 12, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 950 views | no comments

В зенита на кариерата си Магдалена Малеева достигна до 4-то място в световната ранглиста, а в топ 10 стоя 60 седмици. След отказването си от тениса се насочи към активна работа в сферата на околната среда и биохраните. През 2006 г. основа компанията “Био България”, която произвежда биопродукти, а преди година отвори магазин "Биомаг" на столичния площад "Журналист", първия у нас само за биологични и екологични продукти. Тя кара колело, има Prius и се храни само със здравословни и биохрани.

Традиционната рубрика Fresh Paint този път е със зелен цвят. Представят се едни от най-новите и радикални решения, които могат да заместят бензина. Opel визира своето бъдеще с Flextreme GT/E, Mercedes-Benz F800 загатва за новия CLS, Porsche пък изкара супербърз екоавтомобил. Дори Ferrari създаде свой хибрид. В същото време Peugeot вече е готов със своя изцяло електроавтомобил iOn, който пристига ще тази година.

В рубриката за тестове този брой дефилират кабриолетът Mercedes E-class с реални 4 места и универсална употреба през всичките сезони, както и фейслифтът на Nissan Qashqai, който продължава успешната формула от досегашния модел.

Актьорът Юлиан Вергов влезе отново в образа на един доста послушен и изпълнителен български посланик в новия филм на Димитър Митовски „Мисия Лондон”, който тръгва по кината от 16 април. Срещу Mini John Cooper Works, негов партньор в нашите снимки, актьорът нямаше възражения, даже (или поне така ни се стори) май хареса колата.

Актьорът влезе с лекота в кожата на български посланик в родната комедия от грешки „Мисия Лондон”, но е далеч от това да седи по цял ден с вратовръзка и да разрешава хиляди проблеми

Словосъчетанието „екологичен автомобил” отдавна вече не е равносилно на „бавна кола с посредствен и дори скучен дизайн”. Бъдещето може да ни даде възможността да се радваме на изкусителни представители на тази порода, с много мощност, вълнуващо управление, но същевременно достатъчно разумни и природощадящи. Именно такъв е триместният роудстър Peugeot SR1, който изданието представя с уникална фотосесия.

Зад волана този месец сяда издателят журналист Любен Дилов-син, който разказва за синьото юнско утро, червения Джурасик парк, гмуркането, Александра Раева, пушенето, телевизорите, гражданското общество у нас и за това бацил ли е политиката. Дилов-син отговаря защо в резултат на презастрояването срещу България в Брюксел започна нова наказателна процедура заради неправомерни разрешителни за строежи в зони, попадащи в екомрежата "Натура 2000".

Спортната рубрика представя разширен репортаж от последните кръгове на шампионата GP2 Asia, както и Формула 1 в Бахрейн. Как се представиха българските пилоти в поддържащите серии и как се стигна до победата на Бътън в пустинята в Бахрейн?

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...