Тодор Славов става част от кампанията „Аз обичам спорта”

Main May 11, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2220 views | no comments

Автомобилният пилот Тодор Славов става част от кампанията Аз обичам спорта, организирана от Министерството на физическото възпитание и спорта. На специална пресконференция, която ще се проведе от 10 часа в четвъртък пред Националния стадион Васил Левски, Тодор Славов и неговия състезателен автомобил ще бъдат представени на медиите. В събитието ще участва и министърът на спорта г-н Свилен Нейков.

Изключително съм щастлив, че ще мога да участвам в това страхотно начинание. Кампанията Аз обичам спорта е много важна за популяризирането на спорта сред младите хора в нашата страна и ще дам всичко от себе си, за да насърчим децата да спортуват. Спортът е една страхотна възможност да се забавляваш, а също така да развиеш много качества и да покажеш най-доброто от себе си – сподели пилотът на Булбет Рали Тим Тодор Славов.

През миналата година Славов и навигаторът му Добромир Филипов постигнаха най-големия успех за България в Световния рали шампионат. Екипажът на Булбет Рали Тим завърши на трето място в първенството на младите пилоти (Junior WRC), записвайки отлични резултати в петте кръга, в които взеха участие.

Миналият сезон бе изключителен за нас и въпреки трудностите успяхме да постигнем голям успех за нашата страна. Целта ни бе влизане в тройката на този шампионат и се радвам, че въпреки многото проблеми, които имахме през годината, успяхме да я постигнем. През новия сезон ще се опитаме да участваме в Националното първенство, въпреки че имаме финансова възможност да караме само в първото състезание от календара – рали Траянови врата, което ще се проведе в Панагюрище – разкрива плановете си за сезон 2011 Славов.

 
Keywords:   wrc
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...