Токио 2007: Subaru EXIGA Concept и G4e Concept

Main October 9, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1164 views | no comments

Освен с новата Impreza WRX STI, Subaru ще изненада посетителите на салона в Токио и с две нови концепции- EXIGA Concept и G4e Concept.

EXIGA Concept е седемместно комби, основният акценти при създаването на което е било постигането на максимален вътрешен простор. Двигателят е характерния за марката двулитров боксер, задвижването е Symmetrical All-Wheel Drive (AWD) на четирите колела, предавателната кутия е петстепенна автоматична. Друга характерна особеност на Subaru EXIGA Concept е панорамният стъклен таван.

Subaru G4e Concept е футуристичен, не само поради "отровния си зелен цвят, но и поради щадящата си околната среда електрическа задвижваща система. Във вътрешността на концепцията могат да се съберат петима възрастни, а литиево- йонните батерии на системата са инсталирани под пода. Благодарение на увеличената им мощност, Subaru G4e Concept е в състояние да измине 200 километра с едно зареждане.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...