Трети национален събор на Opel

Main June 17, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4380 views | no comments

Източник: www.opel.bg

На 2 и 3 юли тази година ще се проведе Третия национален събор на Opel на писта Дракон до село Калояново, Пловдивско. Откриването ще се състои на 2 юли в 10 ч., като през целия първи ден на събота ще се провеждат състезания, придружени с игри и забавления за публиката. На втория ден на събора (3 юли, неделя) програмата ще продължи от 9:00 до 16:30 ч.

Съборът на Опел Клуб България (ОКБ) се провежда за трети пореден път и събира почитатели на марката Opel от цяла България. Всеки от предишните два събора на ОКБ е бил посетен от над 1000 човека, а състезателните автомобили са били между 50 и 60. Организаторите предоставят възможност на желаещите да използват палатки в импровизиран лагер в съседство до пистата.

Тази година състезанията ще се проведат в дисциплините Опел Спийд Атак ,Драг, Майсторско Шофиране а също така организаторите дават възможност на хора, които не се чувстват достатъчно подготвени за състезание, да си отправят лично предивикателство в дисциплината Предизвиквам те!. Разбира се ОКБ ще отдаде своето уважение към старите и славни модели на марката в Ретро рали, което ще се проведе под формата на състезание за издържливост на този тип автомобили.

В двата дни на събора ще има игри с публиката, както и избор на Автомобил на събор 2011, представяне на интересни нови модели на Opel от един от официалните дилъри на марката Дженеръс Ауто, както и много награди за победителите.

Повече информация и програмата на събитието можете да намерите в интернет на www.opelclub.bg

 
Keywords:   opel
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...