Тунинг-шоу по руски - Москва 2011 +видео

Main April 22, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4350 views | no comments

Eксклузивно от Mansory, заводски тунинг на Skoda, матова Kalina и девойки топлес

Московското тунинг-шоу е вече трето по ред и то международно. През тази година площта му бе увеличена двойно, достойно място освен колите получиха всеизвестните руски девочки, повечето от които топлес, да не говорим за сериозната аерография тип боди-арт.

Още от входа налиташ на експозицията на Konig Motor Club, руският представител на марките Mansory и Spyker. На щанда са чинно подредени Aston Martin DB9, Mercedes SLS, Ferrai 458, Porsche Panamera и Cayenne, Bentley GT Cabriolet, Mercedes-Benz Gelandewagen G Couture, Ferrari 599 Stallone. Боядисаният изцяло в "карбон" AMG G 55 е със 700 "кончета" под капака и максимален въртящ момент от 880 Нм. Заради тези данни по-голямата част от серийния мотор е подменен с елементи от Mercedes-Benz SLR. Явно този тип тунинг допада сериозно на руската автодуша, но от тези коли ще има само седем, за чиято цена е по-добре да не питаме.



За Mercedes е ясно, но доста любопитно е да се погледне към по-народната марка Skoda, представена с Skoda Octavia RS и две Skoda Yeti. Тунингът е на BT - Benet Automotive, фирма официален партньор на Skoda Auto, която предлага промени на екстериора и интериора, на мощноста на мотора, в окачването, спирачките и изпускателната система. Octavia-та е с мотор 2,0 TSI, боядисана е в сиво, седалките са в коралов цвят на кожата, естествено спортни, интериорът е с елементи от черен карбон. Дизеловото Yeti е в черно-оранжев цвят на купето и интериора. Другото Yeti е бяло с двигател 1,2 TSI и кутия DSG, червени заден дифузор, странични огледала, лайсни и долните части на предната и задна брони. Просветът е намален с 42 мм, колелата са 18-цолови.



Интересен бе щандът със специално подготвени всъдеходи на Toyota на фирмата Arctic Trucs Russia. Пикапът Hilux е с увеличен с 40 мм просвет, има разширени прагове, огромни гуми с размер 35Х12,5R17, а на изрязаните калници са монтирани боядисани в цвета на купето разширители.

Клубът smotra.ru показа цял куп позлатени и хромирани коли, бляскащи със страниците си като стъклени шишета на термоси. Не по-малко бляскаво бе Audi на ателието Шампар, украсено с 450 000 кристали Swarovski. Или пък черната матова Kalina с кожен салон на управлението за спортни автомобили на АВТОВАЗ.



Вън на разположение на феновете, желаещи да получат порция адреналин, бе известната шоу-дама, каскадьор и пилот Катя Каренина с нейното жълто "такси", возенето с което обикновено завършва с мокър потник на любопитния Иванушка.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...