Успех на Peugeot 3008 HYbrid Limited Edition

Main March 18, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2893 views | no comments

По повод международния автомобилен салон в Женева Peugeot лансира специалната серия 3008 HYbrid Limited Edition, чиито резервации можеха да бъдат направени по интернет и в мрежата на Peugeot в 11 европейски страни : Германия, Австрия, Белгия, Испания, Франция, Италия, Люксембург, Холандия, Португалия, Великобритания и Швейцария.
Тези 300 екземпляра на първия в света автомобил Full HYbrid diesel бяха резервирани само за 9 дни, като желаещите бяха много повече: обещаващ дебют на 3008 HYbrid4, който ще бъде лансиран във Франция през лятото на 2011.
Цената на специалната серия във Франция е 41 500 евро, а нивото на оборудване е изключително: черна маска на фаровете с хромирана лента на светодиодите, цвят бяло nacre, кожен салон в два цвята, кожена тапицерия на арматурното табло, алуминиева табелка с поредния номер в серията...
Клиентите на 3008 HYbrid Limited Edition имат възможност да се възползват преди всички от качествата на 3008 HYbrid4, който съчетава екологичността и удоволствието от управлението : 200 к.с., 4х4, режим 0 емисии, ... от 99 г/км СО2 в смесен цикъл.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...