Фризираха Koleos

Main June 24, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5115 views | no comments

Новият Renault Koleos бе представен на салона в Буенос Айрес. SUV-ът идва с новата визия на френската марка. Промените са най-вече дизайнерски и включват джанти в два тона, нови бои за каросерията и др.
В обзавеждането влиза и дебютиралата в новото Clio мултимедийна система R-Link със 7-инчов тъч-скрийн дисплей, възможност за работа на 26 езика и над 50 приложения.
Други нововъведения за модела са сигнализацията за мъртвата точка, асистентът за потегляне под наклон, контрол на скоростта при спускане и аудиосистема Bose, и още много други екстри.
Дизайнът е станал по-динамичен. Линията на покрива се придържа към SUV-стилистиката, а задното стъкло пази специфичния си наклон, но вече е с функционалното частично отваряне за по-лесен достъп до багажника.
В обзавеждането на интериора влизат нови материали, още по-качествена кожа, а отварящият се панорамен покрив с площ от 0,75 кв. м осигурява още повече светлина.
Koleos се спряга в две версии на задвижване – с предно и с 4х4. Автомобилът е дълъг 4,52 м и широк 1,85 м.
Пълноприводната версия е с три режима на управление - Auto, LOCK и 2WD.

 
Keywords:   clio, renault
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...