Футболен турнир "20 години АМК"

Main June 20, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2810 views | no comments

По случай своята 20-годишнина Автомотор Корпорация организира футболен турнир, който се проведе на 18.06.2011 г в София. Участие взеха отбори - представители на дистрибуторската мрежа на фирмата. Първо място грабна тимът на Автомотор Дианабад (София), второ място зае отборът на Автомотор Божурище (София), а на трето място се класира отборът на град Русе.

Победителите получиха освен купи и персонални награди от компанията. Въпреки високите температури, колеги и приятели на участниците останаха да ги подкрепят през целия ден.

По време на награждаването бяха отличени и голмайстор на турнира, най-добър вратар, най-добри играещи директори, най-красив гол, най-полезен играч, най-млад играч и отбор с награда феър плей. Турнирът 20 години Автомотор Корпорация протече с приповдигнато настроени и остави много положителни емоции във всички участници и техните фенове!

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...