Цените на новата C-класа под 60 000 лв. у нас

Main March 17, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 6135 views | no comments

От 59 848 лв. с ДДС започват цените на новата C-класа за нашия пазар. Моделът е с цели 100 кг по-лек от стария, а двигателите са още по-икономични. По лукс вече се доближава до смалена версия на S-класата. Много нови асистиращи системи предлагат безопасност на най-високо ниво, а новата ходова част, по желание с въздушно окачване, се грижи за безупречен комфорт по време на движение и грациозни маневрени динамични характеристики.
Моделът разполага с 80 мм повече междуосие (2840 мм) в сравнение с предшественика си, дължината му е 95 мм (4686 мм), а ширината на автомобила е с 40 мм повече (1810 мм). Пораснал е и обемът на багажника (480 л).
Имате две различни лица за избор: спортно с централна звезда или – запазено само залиния EXCLUSIVE – класическа радиаторна решетка на лимузината със звездата наMercedes на предния капак. Серийно новата C-класа е оборудвана с H7 халогенни фарове. Наред със серийните фарове има два енергоспестяващи LED варианта: статична, както и динамична версия с „LED Intelligent Light System“. Благодарение на характерния нощен дизайн никога няма да сбъркате новата C-класа в тъмнината. Задните светлини и стоп-светлините в задните фарове са изпълнени с LED техника при всички версии.
Нова еволюционна крачка е разработеният от Mercedes-Benz иновативен тъчпад с поставяне на ръката над контролера на конзолата на тунела. Всички функции на Head-Unit можете да обслужвате с движение на пръста много просто и интуитивно, както при смартфон.
Новост е малък дизелов двигател с работен обем 1,6 литра (115 или 136 к.с.), който предоставя номинален въртящ момент от 280 до 320 Нм. Всички дизелови двигатели на новата C-класа са оборудвани с вече познатата SCR технология (Selective Catalytic Reduction) за движение със специално внимание за опазване на околната среда и се грижат моделите на C-класата с дизелово задвижване да са класифицирани най-малко в клас на ефективност A, повечето дори в клас на ефективност A+. Изключение правят само версиите със задвижване на четирите колела 4MATIC с клас ефективност B.
На разположение ще бъдат четирицилиндрови бензинови двигатели със 115 до180 kW (156 до 245 к.с.). В това число специалният модел C 180 BlueEFFICIENCY Edition,който е класифициран в клас ефективност A. Ще следва и шестцилиндров бензиновдвигател с 245 kW (333 к.с.).
За автоматичния комфорт на превключване се грижи автоматичната предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS, която беше усъвършенствана от Mercedes-Benz по отношение на екологията и удоволствието.
И в C-класата постоянното задвижване на всички колела е 4MATIC, което ще бъде наразположение от септември 2014.

 
Keywords:   Mercedes-Benz
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...