Черно: Boxster S Black Edition

Main February 2, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 9795 views | no comments

Porsche обяви, че през март тази година ще лансирана специалната лимитирана серия Boxster S Black Edition, в която ще бъдат включени 987 автомобила. Тематичното черно цветово решение на колите е комбинирано с увеличение от 10 конски сили в максималната мощност, в сравнение със "серийният Boxster S.

Изцяло черната серия- от деветнадесетцоловите джанти, до волана и кожената тапицерия на интериора, идва с 3.4 литров, шестцилиндров задвижващ агрегат с максимална мощност от 320 консик сили при 6400/мин. Максималният въртящ момент е 370 Нм при 4750/мин.

В комбинация с шестстепенна механична предавателна кутия, новото Porsche Boxster S Black Edition подскача до 100 км/ч за 5.2 секунди, развива максимална скорост от 276 км/ч и се нуждае средон от 9.8 литра гориво за изминаването на всеки 100 километра. От компанията са предвидили и възможност за вграждането на роботизирана седемстепенна предавателна кутия, интегрирането на която се отразява на съответните показатели и се регистрират съответно 5.1 секунди, 274 км/ч и 9.4 литра на 100 километра.

Цената на черното удоволствие Boxster S Black Edition- малко над 63 400 евро (в Германия).

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...