Чичото на Барак Обама задържан да кара в нетрезво състояние

Main August 30, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6440 views | no comments

В САЩ е задържан чичото на президенто на страната Барак Обама за управление в нетрезво състояние. Представители на властите съобщават, че Омар Онянго Обама е бил спрян от пътната полиция в щата Масачузетс и сега се намира в представителството на имиграционите служби. В хода на проверката било установено, че роднината на шефа на Белия дом е в Щатите нелегално и сега ще трябва да доказва правото си на пребиваване в страната, предаде Associated Press.
Сътрудници на правораздаването са съобщили, че автомобилът на Омар Обама е бил спрян от полицаите, след като шофьорът е създал опасна пътна ситуация и с действията си практически е създал възможност за пътно-транспортно произшествие. Те уточняват, че за късмет евентуалният инцидент не се е случил. Когато служителите на закона му предложили да звънне по телефона според правото му, че ще бъде задържан, той отвърнал, че ще звънне на Белия дом.
Независимо от статута на нелегален имигрант, чичото на президента има шанс да получи законно право за пребиваване в САЩ - такъв е аналогичният пример с 67-годишната му сестра Зейтун Онянго, която е получила подобно разрешение през миналата година. Дотогава тя е пребивавала нелегално в Щатите почти 10 години.

 
Keywords:   Калейдоскоп
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...