Шпиони заснеха Forester 2014

Main March 15, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3755 views | no comments

Subaru залага на технологията Motion-V, която сериозно ще намали разхода на гориво и емисиите. Добрата новина е, че новите модели с нея ще влязат в продажба преди края на 2013 г. Първите два вече бяха показани под формата на BRZ и Outback Sport. Третият вероятно ще е следващото поколение на Forester, чийто тестови прототип се появи в интернет пространството, скрит зад подобаваща маскировка. Той е предвиден за модел от 2014 г., което означава, че ще бъде пуснат по-късно през 2013 г. “Горския“ ще защити имиджа си на практичен SUV със силни офроуд възможности и икономични двигатели.
Четвъртото поколение на популярния модел отново ще бъде изградено на платформата на Impreza и от снимките се забелязва, че леко е пораснал на дължина и широчина. По отношение на дизайна разпознаваме радиаторна решетка като на Impreza и можем да забележим, че страничните огледала са монтирани по-скоро към вратите, отколкото в основата на А-колоните.
Интериорът е напълно преработен и в обзавеждането влиза голям LCD дисплей за инфоразвлекателната система и нови бутони за климатика.
Твърде вероятно е двигателят да бъде 2,5-литрова версия на третото поколение на фирмения боксер, куплиран с 6-степенна механична трансмисия или с новата CVT. Феновете на високи скорости ще се зарадват на завръщането на версията с турбокомпресор, но с по-малък 2,0-литров мотор.
Преди време от компанията Subaru заявиха, че ще лансират първия си хибриден модел през 2013 г. отначало в Япония, а по-късно и в САЩ.


 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...