10% увеличение в продажбите на класиката Volkswagen Golf

Main July 20, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 765 views | no comments

От началото на годината до края на юни, глобалните продажби на класиката Golf на Volkswagen са достигнали ниво от над 300 600 автомобила. В сравнение със същия период на 2006, цифрата е с 10% по- голяма.

На родния си германски пазар, Golf регистрира 5.7% увеличение в новите регистрации за първата половина на годината. За периода в страната са били закупени 61 500 негови представителя. Във Великобритания, търсенето на модела се покачи с 8.7% до 35 100 единици, а в Италия съответните резултати бяха + 19.5% до 28 200 единици.

Като цяло, продажбите на Volkswagen Golf в Европа за първото полугодие достигнаха ниво от 219 000 автомобила, което представлява увеличение в размер на 7.3% на базата на резултата от същия период на миналата година. Основните "виновници за това бяха пазари като тези на Румъния, Полша и Русия, където новите регистрации на модела се удвоиха.

В Съединените Американски Щати, търсенето на местния еквивалент на Golf- Rabbit, подскочи със 79.9% и достигна около 20 000 автомобила.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...