1400 поръчки вече за Renault Twizy

Main May 8, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9880 views | no comments

100% електрическият Renault вече е получил 1400 поръчки от френски клиенти само три седмици след неговата комерсиализация.
Първите резултати след лансирането на малкия градски електрокар Twizy са впечатляващи, оптимистичната информация идва от централата на Renault. Всъщност вече са получени 1400 поръчки за закупуване на двуместната електричка с нулеви вредни емисии.
Разбира се, не става дума за поръчки, пристигащи основно от частни клиенти. Повечето от половината желаещи да притежават елестромобила са френски компании, загрижени за екологичния си имидж пред обществото. Така например France Telecom са поръчали стотина превозни средства за своите служители. Факт е, че 80% от поръчките се отнасят до версията с шофьорска книжка и само 20% за тази версия, която може да бъде управлявана без документ за правоуправление.
Двуместният Renault Twizy, чиято стартова цена е 6990 евро (плюс от 50 до 72 евро месечно за наема на батериите), е много добре приет от клиентите като превозно средство, което предизвиква „доверие благодарение на цената и разходите за поддръжката му (край на бензинджиите!), както и поради джобния му формат, позволяващ му свободно да се вре навсякъде из градската джунгла”.


 
Keywords:   france telecom, renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...