180 световни и европейски премиери в Женева

Main February 24, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7055 views | no comments

Международният автомобилен салон в Женева наближава. Осемдесет и второто му издание започва на 8 март и ще продължи десет дни. По време форума ще се състоят 180 световни и европейски премиери. От тях 140 са автомобилни, а 40 са от сектора на комплектоващите. В салона ще участват 260 фирми от 80 страни, които ще покажат новостите си върху обща площ от 110 000 кв. м. Както и всяка година и през тази посетителите ще имат възможност да се запознаят отблизо с последните новости в бранша. За първи път в Женева ще бъде излъчена финалната тройка в световния конкурс автомобил на годината.
Сред изложителите дори фигурира и нов турски производител в лицето на Karsan. От немска страна нови участници са Gemballa и Hofele Design GmbH.
Актуална информация за изложението ще откривате във всекидневния бюлетин на Speed-Press, така и в сайта на салона www.salon-auto.ch.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...