60 години Mercedes-Benz Unimog

Main June 7, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2990 views | no comments

По случай 60-та годишнина от появата на превърналият се в легенда Unimog, Mercedes- Benz разработи специална дизайн концепция, проектирана на базата на Unimog U 5000. Впечатляващо изглеждащият офроудър е факт благодарение на сътрудничеството на Mercedes-Benz Special Trucks (MBS) и дизайнерите от лекотоварното подразделение на Daimler.

Колкото и впечатляващо да изглежда юбилейната дизайн концепция тя няма да бъде пусната в производство. От Mercedes-Benz коментират, че единствената й задача е да отпразнува годишнината на Unimog и да демонстрира отдадеността на компанията към бъдещото развитие на специализираното си подразделение.

Само преди няколко дни, Mercedes- Benz Unimog и LEGO ни представиха най- голeмият конструктор в цялата история на LEGO Technic. В комплекта, който ще струва около 190 евро, все пак са включени 2048 части, има електронни и пневматични компоненти, и всеки един от тях е съгласуван с Mercedes-Benz, за да отговаря на реалността.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...