6.3% увеличение на продажбите на Ford в Европа

Main March 16, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 790 views | no comments

Автомобилът на годината 2007 за Европа- S- Max, беше един от "виновниците за увеличението в продажбите на Ford до ниво от 119 000 коли през февруари. В сравнение със същия месец на 2006 година, ръстът е в размер на 6.3%. От началото на годината, дилърите на Ford в Европа са успели да реализират 259 000 нови автомобила, което е със 7.2% повече в сравнение със същия период на миналата.

Само през февруари месец, в Европа са били закупени 5 400 представителя на Ford S-Max. В резултат на силното представяне на останалите основни модели на фирмата на синия овал- Fiesta, Fusion, Focus, C-MAX, Transit и Transit Connect, продажбите на марката на контитента са се подобрили с повече от 7 000 единици. В резултат на това, пазарният дял на Ford достигна 8.44%.

Най- добро търсене на продукцията на Ford се наблюдава в Италия, където продажбите са се увеличили с повече от 22% и са достигнали ниво от 20 150 автомобила. На второ място се подрежда пазарът на Великобритания с 16 900 (16 674 през 2006).

В края на първите два месеца на 2007 година, Ford Европа може да се похвали със 7.2% (+17 500) увеличение в продажбите до ниво от 259 000 автомобила. "Нашите нови модели, като S-Max, Galaxy и Transit, продължават да оказват сериозно влияние на пазара, заявява Щефан Одел, вицепрезидент на подразделението Маркетинг, Продажби и Обслужване на Ford Европа. "Уверени сме, че изцяло новото Mondeo ще има подобно влияние когато бъде бъде пуснато в продажба по- късно през тази година, допълва той.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...