A2 concept – много място в автомобил под 4 м

Main September 2, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5120 views | no comments

Освен новите S-модели на изложението във Франкфурт Audi ще представи и концептуален електрически A2. Прототипът е изграден върху скъсената платформа на А1, а дължината й е едва 3,8 м. Широчината 1,69 м и височина 1,49 м. Черният стъклен покрив на иначе белия шоукар светва с натискането на специален бутон.
Управлението на всички функции на автомобила става с помощта на сензорни дисплеи, един от които е разположен зад волана, а вторият - вдясно от шофьора. Активира се само след като той заеме своето място.
Концепцията ще е със светодиодни фарове от ново поколение. Те се състоят от група светодиоди и микрорефлектори, образуващи мощен, но не заслепяващ светлинен сноп. Задните светлини съчетават светодиодна секция и фарове против мъгла с лазерни диоди с променлив интензитет според ситуацията на пътя.
През цялото бордово табло на концепция преминава линия с динамична светлина, която пулсира при движение и показва габаритите на автомобила, а при спиране от стоповете към предната част на каросерията преминава червена вълна.
Четириместният салон е със съвършено нов под, а седалките могат да се местят напред и назад независимо една от друга, като между задните е сложена специална платформа с крепежни елементи за велосипед.

 
Keywords:   Audi
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...