ABT обещава доработка на новото поколение на Beetle

Main July 7, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6365 views | no comments

Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на Volkswagen Group- ABT Sportsline, съобщи, че в момента разработва програма за новото поколение на Beetle.

В пакета ще бъдат включени преден и заден спойлер, странични престилки, изпускателна система с нови, по-големи, накрайници, деветнадесетцолови джанти със спортни гуми, оптимизирано окачване и други.

Въпреки че не конкретизират какви точно ще бъдат динамичните и скоростни параметри на доработената версия на Beetle, от ABT Sportsline са уверени, че "пипнатият вариант ще предложи завидно представяне на пътя. Според предварителните проучвания, стандартните 105 консик сили на 1.2 литровата TSI модификация ще бъдат увеличени до около 140 консик сили, 160 "кончета на 1.4 литровата TSI версия ще достигнат около 210, а двулитровият вариант с неговите 200 конски сили ще бъде раздут до 230-240 конски сили.

Увеличения в максималните си мощности обещават и дизеловите версии на новия Volkswagen Beetle- от 105 на 125 к.с. при 1.6 литравата модификация и от 140 на 170 к.с. при варианта 2.0 TDI.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...