Abt Sportsline поработи и върху новия Touareg

Main May 14, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1043 views | no comments

След като преди броени седмици, Abt Sportsline демонстрира плановете си за суперспортното предложение R8 на Audi, сега тунинг- фирмата от Кемптен ни представя своите виждания за новото поколение на Volkswagen Touareg.

И трите дизелови двигателя, с които се предлага модела могат да бъдат преработени от инженерите на Abt Sportsline. Максималната мощност на трилитровото TDI предложение е увеличена до 270 конски сили (225 стандартно), 2.5 литровото гарантира 195 вместо 174 конски сили, а мускулите на десетцилиндровата турбо- перла са набъбнали от 312 до 360 конски сили. 500 пък са кончетата, които гарантира V8 бензиновият агрегат след намесата на Abt Sportsline.

Промени са настъпили и във визията на новия Volkswagen Touareg. Дизайнерите от Кемптен са разработели специален пакет, в който са включени ластна за предния спойлер, странични престилки, разширения на калниците, заден спойлер и разбира се две двойки изпускателни тръби. Динамичното излъчване е подсилено и чрез присъствието на нови алуминиеви джанти с размери 19, 20 или 22 цола.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...