Acer Ferrari 1200 - Толкова много в толкова малко

Main January 31, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 908 views | no comments

Малко е странна връзката между лаптопите и суперавтомобилите, каквато е между Acer и Ferrari, но фактът е, че отношенията им се доразвиват с най-новото поколение лаптопи с логото на Ferrari – 1200. Този път пакетът наистина е впечатляващ – 12.1-инчов изключително лесен за пренасяне лаптоп, който притежава наистина отлични параметри за толкова малки размери.

Представен във Великобритания, 1200 притежава 12.1in 'CrystalBrite' LCD екран, 4 GB RAM, AMD Turion X2 двуядрен процесор и видео карта ATI Radeon HD 3200. По какво си личи, че е Ferrari освен, разбира се, бързината на самия компютър? По емблемата на Ferrari на няколко места, както и по факта, че екстериорът (така да се каже) е изработен от въглеродни влакна... напомняйки за вдъхновяващи състезания със супербързи автомобили.

Иначе освен самия ноутбък, Acer представят и някои ексклузивни периферни устройства, които вървят с пакета. Те включват специална безжична мишка, работеща с Bluetooth, както и (но като опция) Xpress VOIP телефон. Съответно и двете ще носят логото на Acer и Ferrari и са покрити със специално меко за докосване покритие.

Все още не са представени цените за Ferrari 1200, но имайки предвид отличното оборудване и елегантния италиански дизайн, не очаквайте това да бъде сделката на месеца. Но пък ако си търсите компютър и съответно нямате нищо против да дадете малко допълнителни пари за нещо наистина качествено, то новият Acer би бил перфектният вариант.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...