Alfa се завръща с AUTO BILD 389

Main March 26, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7015 views | no comments

От новия брой на българския AUTO BILD, който е на пазара от тази сряда, ще разберете защо Alfa Romeo Spider си остава “италианец”. Списанието разкрива на своите читатели и колко звезди заслужава новият Mercedes-Benz C-класа. Големият сравнителен тест в броя изправя на трибой Mercedes-Benz C 250, BMW 328i и Audi A4 2.0 TFSI Quattro. Seat Leon Cupra на свой ред предизвиква VW Golf GTI, кой ще победи в този дуел, ще узнаете от страниците на изданието.
Пролетта дойде с пълна сила и отново е време да сменяме гумите. Нашият тест на 50 модела летни гуми разкрива кои са най-подходящите за вашия автомобил.
Редакторите споделят своите първи впечатления от Kia Karens и Alfa Romeo Giulietta с новата TCT трансмисия с два съединителя.
Рубриката за употребявани автомобили вади на показ предимствата и недостатъците на VW Caddy, който се оказва истинско чудо на пространството за 8000 лв. И още:
Актуално Spider си остава “италианец”Сравнителен тест Seat Leon Cupra и VW Golf GTIТест 50 модела летни гумиТест Mercedes-Benz C 250, BMW 328i и Audi A4 2.0 TFSI QuattroСпорт Къде е звукът, Бърни?Въодушевление Beetle Dune


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...